Вести

Акција - Дељење СНС Информатора у насељу Супње

 

Данас,  16.05.2015. омладина СНС Рашке организовала је у насељу Супње, штанд и поделила мештанима тог места "Информаторе" СНС-а. Штанду су присуствовали, поред омладине и неки високи функционери Oпштинског одбора странке у Рашки, члан председништва ОО странке, Илија Лазаревски, директор телевизије Рашка, ЂорЂе Гогић и директор Дирекције за урбанизам и изградњу, Дарко Милићевић, који су у разговору  са грађанима одговарали на разна питања намерника и случајних пролазника, који су се ту задесили.

Мештани насеља Супње, у разговору са функционерима странке,  највише су причали о проблемима локалног типа, асфалтирање дотрајалих путева, постављање расвете, реновирање спортских терена и о многим другим проблемима који овим људима  живот значе. Време је било као створено за неку акцију, а омладина наша, српска, омладина ОО СНС-а Рашка, је на прави начин искористила ту прилику, да својим суграђанима на најбољи могући начин изађе у сусрет и кроз информатор СНС – а упозна ширу јавност о активностима, плану и програму странке, шта је урађено и шта тек треба да се уради.

Као и скоро увек до сада, у акцијама ове врсте, омладинци СНС-а су на њихову велику радост, разделили све информаторе, које су имали код себе.  Можемо рећи, да је акција промовисања Српске напредне странке била веома успешна, захваљујући доброј орзанизацији, пре свега. Организатор штандова је наша млада активисткиња, Сузана Богојевић, која то ради годину дана уназад, редовно и као што смо се и до сада много пута  могли уверити, веома успешно.