Вести

ДАН ОПШТИНЕ РАШКА - ОМЛАДИНА СНС-А У АКЦИЈИ

 

На недавно одржаном састанку омладине ОО СНС Рашка, било је речи о текућим активностима, у којима наши омладинци имају намеру да узму озбиљно учешће. Својим присуством увеличао је овај скуп, председник ОО СНС Рашка, Игњат Ракитић, који омладину СНС –а усмерава на прави начин, где својим ауторитетом, има велики утицај на формирање свести свих чланова наше странке.

Главна тема састанка, била је предстојећа свечаност, Дан Општине Рашка, дан када је наш град, проглашен варошицом, указом од кнеза Александра Карађорђевића, 1845. године. Омладина ОО СНС Рашка има намеру да узме на себе обавезу у реализацији једног дела ове манифестације, са циљем, да на прави начин обележимо дан нашег града и да подржимо нашег председника Општине, господина Ракитића, који је највише заслужан, што ће се тај дан, ове године па надаље, празновати као Дан Општине Рашка.

Тема везана за рад Интернет тима, била је омасовљавање чланства овог тима, који ће у будућности, предано и радно вршити тај посао. Сви заинтересовани, који желе да се се укључе у рад Интернет тима, могу да се јаве координатору Интеренет тима за Општину Рашка, Пеђи Лештанину.

Наша омладина је веома добро упућена, у рад и функционисање странке, тим пре, што је активна, редовна на састанцима, што показује чињеница да је овом састанку омладине присуствовало око педесет омладинаца, који константно долазе задњих годину дана на сваки састанак омладине. „Само најбољи иду напред!“, то је мото и циљ наше омладине, која је из дана у дан све бројнија.