Вести

ДЕБАТА ОКО ИЗБОРА НОВОГ ПРЕДСЕДНИКА ОМЛАДИНЕ

 

Омладина ОО СНС Рашка јуче се састала  у 17  часова  у страначким просторијама,  са главном и једином темом која се односи на  предсетојеће именовање новог председника Омладине. Председник ОО СНС Рашка, Игњат Ракитић је осетио потребу да учествује и  узме учешћа у расправи, да посаветује и упути  наше омладинце  којим начелима треба да се воде и како да направе прави избор.

Јуче на састанку је константовано да има пет кандидата  која конкуришу за место председника Омладине.  Имена кандидата су: Андријана  Миленковић, Лазар Мандић, Страхиња Чуповић, Милош Величковић и Александра Вучковић. Омладина ОО СНС Рашка има за задатак да помогне господину Ракитићу око избора новог председника Омладине, да се одлучи ко је од ова четири кандидата онај прави за место будућег председника Омладине.

Расправа је била жустра, демократска и крајње коректна,  свако ко је имао неки предлог и сугестију или свог фаворита,  изнео је своје мишљење јуче на састанку. Мандић је искористио прилику да се спонтано и кроз расправу о кандидатима обрати све присутној омладини, које било око педесетак, да изложи свој план и програм, ако буде он изабран, шта то омладина може да очекује од њега. Мандић је између осталог рекао:

-    Хоћу да сви радимо у интересу странке, заједно. Ако ја будем изабран, борићу се за сваког појединца, који  сходно своме раду и заслужујуе тако нешто,  на састанцима Општинског одбора и код Локалне самоуправе, рекао је Мандић.

Жеља свих нас јесте да се нађе најбоље, оптимално решење, а биће тако  само ако се омладина сложи, а председник Ракитић то  потврди и  уз сагласност Општинског одбора изабере будућег председника Омладине ОО СНС Рашка.