Вести

И ОВОГ ПРОЛЕЋА РАШЧАНСКИ НАПРЕДЊАЦИ У АКЦИЈИ

Јуче у Рашки омладина  СНС и овај пут и овог пролећа, на улицама града. Повод за то је јако добар и аргументован политиком победника, млади су делили  гласило Српске напредне странке, „СНС Информатор“ и флајере,где је грађанима на увид представљен  рад СНС  у Републици у протекле четири године  и  рад СНС у Рашки у протекле две године, од дана када је председник ОО СНС Рашка Игњат Ракитић постао први човек општине.

„КОАЛИЦИЈА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ“  у Општини Рашка добија све више на значају како због политике нашег премијера и председника странке Александра Вучића,  тако и због нашег председника ОО СНС Рашка, господина Ракитића, који на  репрезентативан начин представља нашу Општину где год да се појави. Посетио је све Месне одборе СНС у Рашки  и разговарао са мештанима о њиховим  локалним проблемима, размењујући корисне информације са свима онима који су пред њега изнели свој став и мишљење.

Пропагандни материјал Српске напредне странке подељен је у рекордном року  и за кратко време више од стотину грађана Рашке добило је свој примерак „СНС Информатора“. У разговору  са суграђанима активисти омладине су разменили мишљења и ставове, опуштено и са међусобним уважавањем. Подршку омладини СНС Рашка  дали су, председник ОО СНС Рашка Игњат Ракитић са комплетним председништвом ОО странке. Додатна подршка уследила је и од кандидата за одборнике у СО Рашка, који су искористили ову прилику да се заједно са преко 50 омладинаца сликају на градском тргу, за успомену и дуго сећање. Сви заједно чине један уигран тим који функционише на свим нивоима, а заснива се на дружењу, раду и разумевању.