Вести

И ЗВАНИЧНО ПОЧЕЛА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА

Данас у  Рашки одржан састанак Општинског одбора  на коме су главна тема били предстојећи локални и парламентарни избори. Састанку је присуствовало цело председништво на челу са председником ОО СНС Рашка Игњатом Ракитићем, а његови заменици и уважени чланови председништва  поименично су,  Микица Скорић,   Ђорђе Гогић, Јовица Јевтић, Дарко Милићевић и секретар ОО странке, Јелена Пузовић.

У уводној речи господин Ракитић  је поздравио све присутне чланове ОО којих је било преко 30, изневши пред њих тачке дневног реда. Прва тачка дневног реда било је изгласавање и усвајање посланичког кандидата из редова ОО СНС Рашка за Скупштину Србије. Предлог је стављен на гласање, а кандидат за народног посланика био је Јовица Јевтић,  који је и до сада обављао ту функцију у Скупштини Србије.  Предлог је усвојен једногласно.

Друга тачка  дневног реда било је формирање  Стручних савета, који су на предлог председника ОО  оформљени,  а од Извршног одбора странке одобрени, тако да се приступило гласању и верификовању поверених мандата  кандидатима за председнике и чланове Стручних савета од стране чланова Општинског одбора СНС Рашка. Сви  предложени кандидати Стручних савета су једногласно усвојени.

Трећа тачка дневног реда био је предлог председништва странке  за листу одборника у Скупштини Општине Рашка. Листа још није коначна  и  није верификована од стране Општинског одбора, али може се рећи да  она чини, добро организован тим стручних људи, који су предани свом послу и на које ће Општински одбор моћи  увек да рачуна.

У току састанка повела се и дискусија о свим темама које су биле спорне  и интересантне за дискусију. Дошло се до закључка да само  заједно  и сложно, следећи пример нашег премијера и председника странке, Александра Вучића, да само тако можемо доћи до победе, да само тако можемо доћи до парламентарне слободе, које је годинама уназад било исувише мало, иако је било, било је у виду солидарисања већине зарад колектива,  а тај колектив није био ништа друго до  параван за истицање ситних интереса као приоритета,  приоритета  само за неколицину људи, који  су у име Србије пљачкали овај народ  и здушно радили на томе,  да само њима буде боље. Зато ако желимо бољу будућност  за нас и нашу децу, треба дати глас Српској напредној странци, треба дати глас председнику  Александру Вучићу, треба дати глас председнику ОО СНС Рашка Игњату Ракитићу, јер само тако СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ!!!