Вести

"КОАЛИЦИЈА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ" 1. НА ЛИСТИ

Данас у Рашки  око 13 часова, Српска напредна странка са  коалицијом на локалу, СДПС, СДСС, ПС, ПУПС, предала је  општинској изборној комисији коначну листу одборника за СО Рашка, а први на тој листи одборника је  председник ОО СНС Рашка и председник Општине Рашка  Игњат Ракитић. ОО СНС Рашка је заједно са  коалицијом, прва  предала листу  изборној комисији, идентично као и на републичком нивоу, под слоганом:  „КОАЛИЦИЈА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ"!!!

Прва на листи у Републици, прва на листи у Општини Рашка, Српска напредна странка има велике шансе и могућности  да на предстојећим локалним и парламентарним изборима, који су расписани и заказани за 24 април,  освоји апсолутну већину гласова, самим тим и постане водећа политичка странка у Србији наредне четири године. Ово је велика шанса посебно за Општину Рашка, где СНС није имао апсолутну власт,  тим пре, што је ситуација била таква, где је нерад и грамзивост појединаца за функције, које наравно не заслужују, била главни камен спотицања напретка и бољитка ове мале и  заостале општине, која у политичком и друштвеном животу заостаје за  парламентарном Србијом 10 – 15 година.

Председник ОО СНС Рашка, господин Ракитић има оптимистичне ставове по питању избора, не само на републичком већ и на локалном нивоу, јер верује да  има иза себе образован, поштен и подмлађен кадар, који сваком од нас улива поверење и наду да боље сутра постоји. Он сматра да управо ти млади људи су они који треба да изнесу бреме овог хаотичног времена, да би сутра кад заврше факултет остали   у Рашки, основали  своје породице и наравно добили сталан посао. Управо из тог разлога председник ОО СНС Рашка  Игњат Ракитић је у интервјуу за медије истакао:

-          Као водећа партија у Општини Рашка рекли смо да желимо да будемо први и да први предамо листу и то смо и остварили, не само зато што смо најбоље организована  странка тренутно, него зато што сматрамо да реално имамо највише шанси да ову општину водимо како треба, рекао је Ракитић.

Иза  ОО СНС Рашка стоје видљиви резултати у протекле две године, стоје одговорни људи, на правим местима, и нема разлога да Српска напредна странка ове године не освоји велику већину гласова и добије апсолутну и коначну већину одборника и посланика у СО Рашка и  Скупштини Србије. ЗАЈЕДНО ДО ПОБЕДЕ!!!