Вести

МО ВАРЕВО - КАКО НАЋИ ПОСАО ЗА МЛАДЕ У РАШКИ

Синоћ  у  19 часова, одржан је састанак МО Варево у сали бившег „Дрвокопа“ у Власову. Председник МО Варево Илија Саковић, угостио је председништво ОО СНС Рашка, на чијем је челу  председник ОО СНС Рашка Игњат Ракитић. Својим присуством, увеличали су овај скуп, високи функционери  Општине Рашка, а уједно и потпредседници ОО СНС Рашка,  Микица Скорић, Дарко Милићевић, Јовица Јевтић и Ђорђе Гогић.

Господин Ракитић је  истакао, да је ово прилика још од 2012 године, када је СНС  у Рашки добила мали део учешћа у власти, да после четири године освоји огромну већину гласова, како би имала одрешене руке да пуним капацитетима, по свом нахођењу, а у интересу народа, допринесе бољитку и развитку ове неразвијене општине.  Иза Српске напредне странке стоје  резултати, а не празне речи, што је у предходном мандату и показала, иако је имала ограничене ингеренције у органима власти  Општине Рашка. То се најбоље види из примера, када је 2014 године захваљујући, нашем председнику странке Александру Вучићу, на парламентарним изборима СНС добила у Рашки 53 % гласова, шест пута више (6600 гласова) него 2012 године, што ни једна предходна власт од оснивања вишестраначког система до данас није освојила, осим СПС-а  који је до тад  имао потпуну власт у овој општини. Општина Рашка је за тих годину и по дана, од када је за председника општине постављен, господин  Ракитић, а упоредо са тим  СНС је добила  и већи део  учешћа  у  локалној власти, више урадила за своје грађане, него све власти пре ње што су урадиле за 20 и више година.

Рашка има сјајну перспективу, одличан геостратешки положај и ако СНС  победи и освоји преко 50 % гласова на предстојећим локалним и парламентарним изборима, што је примарни циљ нашег Општинског одбора који дословно следи политику нашег премијера Владе и председника странке, Александра Вучића, наша општина ће  уложити сва средства и утицај да помогне нашим суграђанима у остваривању њихових циљева, рекао је Ракитић. Зато је позвао све чланове МО Варево да гласaју за Александра Вучића, за СНС, за боље сутра, јер нам је то историјска шанса да упослимо грађане отварањем нових фабрика, отварањем нових радних места, самим тим и зауставимо одлив младих људи у већа места и градове. Састанку је присуствовало преко 60 чланова МО Варево,  који  су дали апсолутну подршку  руководству ОО СНС Рашка, које је експонент политике  Александра Вучића.