Вести

ОКРУЖНИ ОДБОР У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ - ГОСТ ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ

Данас  је у Врњачкој Бањи одржан састанак Окружног одбора, коме је присуствовала потпредседница Српске напредне странке, Зорана Михајловић. Тим поводом, пре састанка са Окружним одбором, госпођа Михајловић је искористила прилику  да одржи и  састанак са Унијом жена Рашког округа.

Госпођа Михајловић је на састанку са представницама чланица  Уније Жена Рашког округа, била изричита у ставу да се жене кроз актвности у странци, мотивишу  и подстакну  да се што више припадница лепшег пола, кроз разне институције укључе у политички живот Србије.  Жене  у Србији требају да имају више права и слобода, како би се у будућности избориле кроз равноправно учешће у власти, за бољи положај  у нашем друштву, рекла је потпредседница  ГО СНС-а, Зорана Михајловић. Састанку је  присуствовала испред Уније Жена ОО СНС Рашка, потпредседница ОО СНС  Рашка, Микица Скорић.

Одмах затим, после састанка са Унијом жена, госпођа  Зорана Михајловић имала  је састанак са Окружним одбором  Рашког округа,  на ком се расправљало  о активностима које су до сада урађене, а главна  тема састанка  били су  свакако, предстојећи  локални и парламентарни избори. Чланови Окружног одбора   били су   председници Градских и Општинских одбора  Српске напредне странке из Краљева, Врњачке Бање, Рашке, Новог Пазара и Тутина. Испред ОО СНС Рашка  био је  господин Игњат Ракитић, а састанку је присуствовао и  потпредседник ОО СНС Рашка, Ђорђе Гогић. Представници ОО СНС Рашка су веома задовољни исходом састанака, где је главну реч водила наша потпредседница странке, Зорана Михајловић.