Вести

ОМЛАДИНА ОО СНС РАШКА СА ОДУШЕВЉЕЊЕМ ОЧЕКУЈЕ ПРЕМИЈЕРА СРБИЈЕ

Јуче у препуној сали страначких просторија одржан је састанак омладине ОО СНС Рашка. Састанку је присуствовало више од 60-ак активних омладинаца који су ту за странку, увек спремни да помогну кад  треба  и то им не пада нимало тешко, напротив, волонтерски рад у странци их потпуно друштвено испуњава.

Састанак је водио председник омладине, Лазар Мандић заједно са својим помоћницима,  Марином Милић  и  Немањом Поповићем. Повод и главна тема за окупљање омладине СНС Рашка био је предстојећи долазак премијера Србије и председника ГО СНС, Александра Вучића у Рашку, на коме ће наша омладина да узме веома активно учешће. Наш председник Владе Републике Србије, доћи ће у општину Рашку у четвртак, 01.09.2016. године на полагање камена темељца у насељу Милатковиће, поводом отварања фабрике текстила на том месту.

Ово обећање општинске власти дато је  у предизборној кампањи текуће године, на чијем је челу тада био садашњи председник општине и председник ОО СНС Рашка, Игњат Ракитић. Неверне Томе су као и увек на њима својствен начин, то тумачиле као, водећи се по свом личном искуству кад су они били на власти,  још једно у низу празно предизборно обећање, али као и увек до сада Српска напредна странка је остала доследна датим обећањима, не само пред изборе, и по ко зна који пут кренула у реализацију тог обећања, сада пројекта, који ће када  фабрика буде изграђена запошљавати 300 – 400 људи.

Планира се да фабрика буде пуштена у погон почетком наредне године, а свечано полагање камена темељца коме ће да присуствује наш премијер Александар Вучић одржаће се са почетком у 11 h. Превоз је организован све чланове и симпатизере политике господина Вучића и Српске напредне странке. Место окупљања биће испред зграде МУП-а  у Рашкој од 10 h,  а сви заинтерсовани биће испоштовани и одведени на поменуту локацију.