Вести

Омладина СНС-а у још једној радној акцији - Штанд у Рашки

 

Јуче  у  Рашки одржан штанд,  који  редовно организује омладина  ОО СНС Рашка.  Млади активисти  из Рашке су се и овог пута потрудили да изађу мећу народ, да поразговарају и да информишу своје суграђане о активностима странке кроз нови број „СНС Информатора“.  Подршку младима дали су високи  функционери Општинског одбора странке, Зоран Јеленковић, досадашњи подпредседник ОО странке и  Дарко Милићевић, директор ЈП "Дирекције за урбанизам и изградњу" у Општини Рашка.

По ко зна који пут омладина СНС Рашка учествује на овим штандовима са циљем да изађе у сусрет својим суграђанима, да их благовремено информише о дешавањима везаним за Српску напредну странку  у целој Републици. Да  их упозна са планом и програмом странке, са оним што је урађено и са оним што тек треба да се уради. Као и увек до сада, Српска напредна странка је испуњавала своја обећања, која су спора али достижна, јер ништа не долази преко ноћи, па ни правда, коју овај народ са пуним правом заслужује.

Грађани Рашке, углавном сами прилазе штанду СНС-а, јер желе да се информишу на време, желе да читају шта има ново у Србији, јер „СНС Информатор“ није само гласило СНС-а, већ гласило целе грађанске Србије, на чијем је челу наш премијер  и председник странке, Александар Вучић.