Вести

Организован штанд у Рашки - Дељење информатора СНС-а

Сваког месеца у организацији Омладине Српспке напредне странке, поставља се штанд у центру града, деле се нови бројеви "СНС Информатора" као и остали пропагандни материјал те странке.

За Нову годину, малди активисти СНС-а су организовали штанд у центру града и том приликом су делили, поред "СНС Информатора" и хемијске оловке, упаљаче и календаре са логом странке. Акција је опште прихваћена, код грађана Рашке и симпатизера странке. Подељени су сви Информатори за тај месец. Том приликом, председник ОО СНС Рашка, Игњат Ракитић и остали функционери странке, разговарали су са својим суграђанима, случајним пролазницима, који су се интересовали за план и програм странке.

Данас 21.02.2015. нова акција на истом месту и у исто време, млади активисти СНС-а, уз подршку својих старијих колега, делили су  нови број "СНС Информатора" и разговарали са суграђанима и симпатизерима странке. Подељено је око 100 информатора Српске напредне странке. Овакве акције се по потреби организију и чешће, а све у циљу промоције наше странке.