Вести

ПОДЕЉЕН ВЕЛИКИ БРОЈ „СНС ИНФОРМАТОРА“

 

Јуче ујутро, у центру града, наши млади активисти организовали су по ко зна који пут, штанд Српске напредне странке и поделили својим суграђанима, нови број „СНС Информатора“.

Као и увек до сада, људи су им углавном сами  прилазили, у жељи да се информишу на прави начин и у право време. Велики број активиста, уз подршку врха Општинског одбора странке, били су јуче вредни и за скоро два сата поделили више од 100 „СНС Информатора“. Дан је био као створен за акцију, а место одржавања штанда је било веома прометно и посећено. Наши млади активисти су и овога пута показали да странка убудуће може озбиљно да рачуна на њих, у сваком погледу. У разговору са грађанима изашли су у сусрет сваком, ко је хтео да чује нешто ново и више о нама, врло љубазно и учтиво. Ова генерација младих, може да служи за пример многим генерацијама које долазе, јер ово је једно ново друштво, друштво које цени праве вредности, друштво коме су права човека на првом месту, друштво чију политику води наш премијер и председник странке, господин Александар Вучић.

Пуни полета и вере у боље сутра, насмејана лица младих чланова наше странке, доказ су да није све тако црно, као што изгледа, и да са правом политиком и са правим лидером, можемо да остваримо велики успех на свим пољима.  Да будемо цењени и поштовани и да поштујемо друге, а то можемо само ако Србију учинимо јаком.