Вести

ПОДРШКА ВРХА СТРАНКЕ ОО СНС РАШКА

У препуној сали Дома културе на Сретење господње, дан који се обележава као  државни празник Републике Србије, јуче у Рашки одржана је свечана конференције  СНС –а поводом посете  два потпредседника ГО СНС –а  Небојше Стефановића  и Николе Селаковића, као и шефа посланиче групе СНС - а  у Скупштини Србије Зорана Бабића. Блиски сарадници председника Александра Вучића су у двочасовној дебати представили план и програм странке, изнели своје утиске и дали веома похвалне коментаре на рачун ОО СНС Рашка на чијем је челу, господин Игњат Ракитић.

Потпредседник СНС – а Небојша Стефановић је  грађанима Рашке обећао нова радна места, више поштења, правде, јер је потребно да се енергија коју имамо употребимо на прави  начин, за бољу и извеснију  будућност наше деце. Господин Стефановић је у интервјуу за медије истакао:

-          Суштинска порука  за грађане Општине Рашка и свуда у Србији је у ствари питање 'Коју ми Србију желимо?' Да ли желимо Србију коју смо почели да градимо,  Србију која хоће нова радна места, али на здравим основама, која хоће здраву  привреду и економију, која хоће такву борбу против корупције и криминала,  да тајкуни више не управљају Србијом, већ да Србија буде у рукама својих грађана, рекао је Стефановић.

У истом маниру потпредседник СНС - а Никола Селаковић се захвалио ОО СНС Рашка на величанственом дочеку  и искористио је прилику да осврне и прокоментарише досадашњи рад и циљеве странке, пре свега мислио је на отварање нових радних места, а самим тим и  отварање нових индустриских погона у овој општини,  после више од три деценије. Господин Селаковић је у изјави за медије  између осталог истакао:

-          Хвала ОО СНС Рашка, како нас је дочекала, јер оволико присуство грађана Рашке говори доста у прилог томе, колико је СНС изградио свој рејтинг, као једна одговорна странка, странка која води рачуна о обичном човеку, странка која је државотворна и води рачуна о држави, без које неће бити бољитка, ником од нас овде. Српска напредна странка и Александар Вучић, као њен председник су показали да, на нивоу државе, таквим одговорним и озбиљним приступом,  могу да почну да померају ствари које су деценијама уназад изгледале непомерљиве.

О томе колико је битно да победимо на предстојећим локалним изборима , узимајући у обзир да на основу резултата из 2012 године, са једном малом подршком грађана, ОО  СНС Рашка   је  успела доста тога да уради за своју општину, господин Селаковић је нагласио:

-          Рашка је важно место, Рашка је важан град, али овде је потребна недвосмислена  и што шира подршка и политици Александра Вучића и Владе, коју он представља и СНС –у који ће тада бити у прилици да помогне , много, много више, него што је то било до сада, рекао је Селаковић.