Вести

ПОМОЋ УГРОЖЕНИМ ОД ПОПЛАВА

Српска напредна странка има јасну политику и циљ пред собом, а то је јуче и показала по ко зна који пут и на делу. Наиме главна снага и окосница ОО СНС Рашка и СНС уопште, је њихова омладина, која је уједно и експонент политике председника ОО СНС Рашка Игњата Ракитића, као и нашег премијера и председника странке Александра Вучића, који са СНС – ом жели да оствари своје визије и идеје, кроз план и програм Српске напредне странке, а полако, али сигурно, те идеје и визије постају саставни део српског народа, који све више прихвата политику нашег премијера, јер је у њој препознао праве вредности, а то су, рад, ред и слога.

Тако је Омладина СНС Рашка у недељу, сунчаног мартовског дана, изашла на терен у засеок Драганиће који припада МО Милатковиће, а на иницијативу, председника МО Милатковиће Андријане Миленковић и председника омладине ОО СНС Рашка  Лазара Мандића. Они су имали за задатак да очисте дивљу депонију поред  реке Рашке, коју је направила прошлонедељна поплава у овој општини. На нескривену радост мештана и  власника поменуте  парцеле,  бројна омладина, близу 40 омладинаца  СНС –а је темељно очистило новонасталу дивљу депонију, која је захваљујући беспрекорном раду и залагању активиста омладине СНС Рашка опет добила изглед обрадиве земље.  На иницијативу председника МО СНС Милатковиће Андријане Миленковић,  предузеће из Краљева, које се бави дератизацијом и дезинфекцијом, јуче је дератизовало и дезинфиковало око 20 кућа са окућницом у засеоку Драганиће, које су претрпеле штету од поплава.

На терен је изашао да обиђе и да да подршку  омладини СНС Рашка, председник ОО СНС Рашка Игњат Ракитић, који је у друштву са омладинцима дао наду мештанима овог краја, са поруком да боље сутра, ипак, постоји! И за разлику од неких политичких опција, чија је „мода“ пролазна(тренутна), политика Српске напредне странке је стабилна и постојана, позитивна и отворена и зато слободно можемо рећи да,  СНС је УВЕК У МОДИ, и  што се тиче „моде“, далеко, далеко испред свих осталих противкандидата.