Вести

ПОСЕТА ПОТПРЕДСЕДНИКА СНС - А БРАТИСЛАВА ГАШИЋА ОО СНС РАШКА

Рашка је јуче  била домаћин  нашем угледном госту из Београда, потпредседнику Спрске напредне странке и бившем  министру војном, Братиславу Гашићу. Господин Гашић је у  пријатељској посети општини Рашка искористио прилику  да присуствује седници  ОО СНС Рашка, на којој су главна тема били предстојећи избори на свим нивоима. Као добар домаћин, свечан  и величанствен дочек потпредседнику Гашићу приредио је председник ОО СНС Рашка, господин Игњат Ракитић, који је окупио велики број младих људи  који чине омладину ОО СНС Рашка, с циљем да поздраве и подрже потпредседника наше странке.  Састанак је одржан у сали  бившег Комитета која је била препуна, сала је била премала  да прими све присутне.

Потпредседник СНС–а, Братислав Гашић,  у уводном говору, захвалио се домаћину и свим присутнима на „лепом и пријатељском“ дочеку, где је једним лепим  гестом   између осталог рекао: - Ако ми нека од вас жена замера, оно што сам изговорио, ја се извињавам!, биле су речи извињења  и искреног кајања господина Гашића.

Господин Гашић у свом говору  нагласио колико је важно једниство странке, међусобно поштовање свих чланова, реорганизација  у неким  стварима на које се до сада није обраћала пажња, непристрасност у одлукама, а све у циљу да странка ојача, да се ојача ова наша још увек нејака Србија, која је захваљујући  премијеру Србије, господину Александру Вучићу, на правом путу да постане једна модерна и  јака европска држава. Он је истакао да  су ови избори за нас 6. октобар, јер је и превише  негативне  камапање опозиције која константно од доласка  на власт Српске напредне странке до данас, на све начине покушава да умањи речи и дела наше Владе и  председника наше странке, господина Вучића. Опозиција кроз контролу жуте штампе на све могуће начине урушава и омаловажава   велики корак напред  који је Александар Вучић направио у  Србији.

Тим поводом, господин Гашић, као неко ко је у тиму  креирања  политике и подршке премијеру Вучићу, је  у одбрану од напада опозиције и у своје лично име рекао:

-          Крив сам зато  што желим да Србија буде лидер на Балкану, крив сам што нисам дозволио да од српске војске направе цивилну заштиту, крив сам због много ствари, а ви сте дозволили да вам испод прозора буду возила НАТО-а, рекао је Гашић.

Потпредседник  ГО СНС–а,  Братислав Гашић, обећао је да ће убудуће, министри који буду долазили у посету нашем општинском одбору, ставити  пред народ резултате које су оставили за собом, за разлику од претходних власти које су лагале народ и обећавале немогуће,  а све зарад личних интереса, који су довели српски народ на руб пропасти, узимајући кредите без покрића, које  Александар Вучић и СНС, заједно са народом,  сада тешком муком отплаћују. Гашић је истакао да  је СНС највећа странка у Европи по броју чланова и по снази коју има у својој земљи (више од 500 000 чланова и чланица), тако да никакав проблем неће бити освојити преко 50% гласова, ако се ради као што се до сада радило, где говоре резултати, а не празне речи, и где се кампања води током читавог мандата.

Господин Гашић поздравио је бројну омладину ОО СНС Рашка која је дошла  да га подржи, рекавши да ће, ако СНС победи великом већином на изборима,  омладина СНС-а бити  та која  ће убудуће водити  Српску напредну  странку у нове победе, не само у странци, већ и у читавој Општини Рашка, јер је својим радом и залагањем  годинама уназад то и заслужила.