Вести

ПРАКТИЧНА АКЦИЈА ЧУВАЊА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У РЕАЛИЗАЦИЈИ ОМЛАДИНЕ ОО СНС РАШКА

Субота је дан за одмор и релаксацију, а ова субота је била изузетак, па су тако грађани општине Рашка узели учешћа у  акцији коју је организовала општинска комисија за заштиту животне средине. Главни, а уједно и најбројнији, актери овог догађаја били су омладинци Српске напредне странке из Рашке, којих било преко 50. Председник омладине СНС Рашка, Лазар Мандић показао се као успешан и перспективан организатор, који хоће да води и подстиче омладину на праве вредности. Омладина СНС Рашка је по ко зна који пут до сада, показала јединство и слогу на делу, што је последица позитивних резултата.

Ова значајна акција општинске комисије  има симболично значење и има за циљ да едукује грађане општине Рашка, да бацање отпада, немарних и несавесних грађана загађује и прља ову нашу малу планету, пре свега животну средину у којој живимо. Важност овог догађаја је и зато што је омладина Српске напредне странке  увек ту кад треба да се подржи и  реализује оваква или слична акција, где је примарни циљ да се пробуди и подигне свест код својих суграђана.Треба напоменути  да СНС има апсолутну већину  у Рашки, а да је управо омладина огледало комплетног општинског одбора странке.

С поносом можемо рећи да  омладина ОО СНС Рашка предњачи, што по бројности, што по квалитету младих кадрова, којих је сваким даном све више и више, једном речју предњачи у сваком погледу, кад су у питању дешавања у нашој општини. Тим својим ставом и залагањем омладинци СНС Рашка служе као пример и осталим  неафирмисаним  младим људима наше општине.  Наравно, свега тога не би било да наша омладина нема апсолутну подршку целокупног руководста,  на чијем је челу председник ОО СНС Рашка, Игњат Ракитић, што је све укупно производ успешне политике председника ГО СНС, Александра Вучића.

Слика испод је настала спонтано на спортском игралишту у Мислопољу, на којој се виде омладинци СНС-е Рашка.