Вести

РАШЧАНСКИ НАПРЕДЊАЦИ ИЗАБРАЛИ НОВО РУКОВОДСТВО

Недавно је одржан састанак ОО СНС Рашка, на коме је изабрано ново руководство, на чијем је челу, Игњат Ракитић.  Повод за  то био је формирање новог руководства странке на предлог  председника ОО странке, господина Ракитића. На предлог председника Општинског одбора, а већином гласова, за подпредседнике ОО странке изабрани су: Јовица Јевтић, Микица Скорић, Дарко Милићевић и Ђорђе Гогић. За секретара странке  у Рашки изабрана је Јелена Пузовић, а за заменика секретара, Слободан Ристовић.

Председник Савета за економска питања је Загорка Шумарац, председник Савета за пољопривреду и развој села, Милена Савић, председник Савета за трговину и туризам, Зоран Јеленковић, председник Савета за правна питања са посебним одбором за правосуђе, Милош Младеновић, председник Савета за образовање, науку и технологију, Вељко Раковић, председник Савета за културу, Зоран Росић, председник Савета за друштвене делатности, спорт и омладину, Зоран Николић, председник Савета за пензионере, Драгица Дуњић, председник Савета за популацију, бригу о деци и социјалана питања, Андријана Миленковић, председник Савета за безбедност, Илија Лазаревски, председник Савета за интернет и друштвене мреже, Предраг Лештанин и председник Савета за омладину, Лазар Мандић.

Сви председници Стручних савета једногласно су изабрани на недавно одржаном састанку Општинског одбора. Господин Ракитић је на крају састанка честитао новоизабраном руководству на избору и пожелео им срећан и успешан рад.