Вести

Састанак омладине ОО СНС Рашка

Јуче на одржаном састанку омладине ОО СНС Рашка, главна тема били су предстстојећи избори за новог председника општинског одбора. Због важности скупа, састанку је присуствовао садашњи председник ОО СНС Рашка, Игњат Ракитић, јер је желео да скрене пажњу на омладину , да је она та која треба да узме на себе велики део организације на предстојећој изборној скупштини за председника општинског одбора.

Омладина је узела на себе обавезу и одговорност да организује колико је то у њеној моћи све што је  потребно да би једна таква свечаност добила на пажњи и значају.  План је да координатор који ће да координира рад са омладином, изабере неколико помоћника који ће да му помогну у организацији око изборне скупштине. Председник Ракитић је дао максималну слободу омладини да одлучује о декорацији, пропагандном материјалу и свим пратећим и техничим питањима које наша омладина може да изнесе. Од омладине се очекује да масовно узме учешћа у организацији свечане изборне скупштине, тако да би се скинуо терет са оних  омладинаца који су узели на себе организацију скупа.

Омладина ОО СНС Рашка је максимално озбиљно схватила своју улогу и бреме које носи ово време и свесна је да се на њу озбиљно рачуна кроз коју годину , када ће они да буду зрели и радни људи. Томе  у прилог иде и чињеница да у новом сазиву општинског одбора има доста омладинаца који су изабрани за председнике својих месних одбора. Протокол изборне скупштине одрђује предсденик ОО , господин Ракитић, док омладина има обавезу да искористи сва расположива средства која су јој на располагању да организацију изборне скупштине учини успешном.