Вести

Састанак ОО СНС Рашка пред унутарстраначке изборе


Састанак  ОО СНС Рашка је почео уобичајено, састанку су присутвовали високи функционери ОО странке. Тема одржаног састанка, биле су три тачке дневног реда. Састанак је отворио, Игњат Ракитић, председник ОО СНС Рашка.

Прва тачка дневног реда, још актуелна тема, избори у странци, заказани за 23. април ове године. Избори ће бити одржани у свим Месним одборима истог дана, гласа се тајно. Председник Ракитић је поводом тога, прочитао имена нових повереника, које је именовао и дао им за дужност да на најбољи начин, уз договор и поштовање процедуре, спроведу изборе у свом Месном одбору. Данас и званично, синоћ именовани повереници, преузимају своју нову, стару дужност. На ту дужност, постваљени  су изузетно способни и вредни људи, који су спремни, да се ухвате у коштац са сваким проблемом и задатком који се стави пред њих.

Друга тачка дневног реда, био је митинг СНС-а у Новом Саду, који нам предстоји одмах после унутарстраначких избора. Планирано је да из Рашке крене четири аутобуса, пун капацитет износи  око 200 људи. Председник Ракитић је апеловао,  да председници  и повереници МО ангажују што више људи, како би у што већем броју људи из наше Општине, дали  пуну подршку на митингу СНС-а, нашем председнику странке и премијеру Србије, Александру Вучићу. Митинг је заказан за 26. април у 12 сати, на великој бини у центру Новог Сада.

Трећа тачка дневног реда, били су предстојећи локални избори на нивоу Републике. Константовано је, да ће нови локални избори бити дефинитивно заказани за децембар месец текуће године. С обзиром, да су избори близу, председник Ракитић је апеловао на присутне, да учине све што је у њиховој моћи, да сачувају јединство и слогу у странци, јер само тако можемо да добијемо локалне изборе и само тако можемо да имамо праве људе на правим местима унутар странке. Тренутна политичка клима, да се избори на локалу добију, је више него повољна за СНС. Између осталог,  на састанку је дискутовано и о томе, да СНС никад као сад није био моћнија  политичка странка и на локалу и на нивоу Републике. Тим пре, Српска напредна странка треба да се наметне, као апсолутни лидер и суверени владар, за којег ће народ с пуним правом  желети да гласа. Знамо, да је велики кредибилитет, који странка ужива код народна, великом заслугом, заслужан наш предсденик странке, Александар Вучић, који је звезда водиља и  последња нада овом посрнулом народу, за боље сутра.

Састанак ОО СНС Рашка,  протекао је у апсолутном реду и тишини, јер сви имамо један исти  циљ, а то је, да верујемо у оно што радимо, верујемо себи,  верујемо својим страначким колегама, пре свега, да верујемо нашем председнику и премијеру Србије, Александру Вучићу.