Вести

СЛОЖНО У НОВЕ ИЗБОРЕ - ОМЛАДИНА ОО СНС РАШКА

Председник омладине ОО СНС Рашка,  Лазар Мандић, отворио је састанак на коме су главна тема били предстојећи  локални избори, где омладина Рашке планира озбиљно да узме учешћа. На предлог председника  Мандића , изабрана је  једногласно  за секретара омладине, Марина Лазовић. Мандић је испред чланова савета омладине тражио од омладинаца да остваре добру координацију са  својим Месним одборима, да би остали следећи њихов пример радили на јачању и омасовљавању странке. У плану су журке омладине које би имале бољу организацију и подршку од стране Општинског одбора. Омладина ОО СНС Рашка је сада војска људи која има јасно  свој циљ и која корача крупним корацима напред.

Састанку омладине  је присуствовало и цело председништво Општинског одбора странке на челу  са председником, Игњатом Ракитићем. Заједнички став председништва је  да ће рад омладине бити тежак и мукотрпан, да је потребно беспрекорно јединство јер  је чланство омладине главни носилац  предстојећих избора. Исто тако, јако је битан рад на терену и рад на промоцији сајта Српске напредне странке, који обавештава јавност о свим  активностима ОО СНС Рашка. Само ако  прихватимо обавезе имаћемо и нека права заузврат, порука је председништва странке.

Председник Ракитић је искористио прилику да као и увек  када присуствује састанцима омладине, подржи и похвали рад омалдине овим речима:

-          Ми као странка, а ви као омладина, успели  смо  да од наше странке направимо младу странку где већина младих људи седи  у новом сазиву ОО и то је наш највећи понос. Могу слободно да кажем да су неки чланови омладине далеко догурали и постигли, што значи да не треба да тежите томе да будете само радно тело,  већ и неко ко је носилац важних одлука у странци.

Господин Ракитић је позвао све присутне омладинце да се укључе у акције , да буду активни, да раде на проширењу странке, да учествују у раду својих Месних одбора, све оно што ће Српској напредној странци да донесе  велики успех и победу. Да су наше ингеренције ограничене  и да смо  сходно својoj снази на локалу максимално радили и урадили за Општину Рашка, а све у циљу да сутра млади људи не одлазе из Рашке  и ако оду да се врате да ту живе и раде, рекао је Ракитић.