Вести

Штанд у Баљевцу

 

Данас  је наша напредна омладина од раног јутра на месту догађаја. Омладина  ОО СНС Рашка у сарадњи и уз подршку председништва нашег Општинског одбора, поделила је равно сто Информатора, гласила једне озбиљне политичке странке, гласила Српске напредне странке.

Ово није први, а ни последњи пут да омладина СНС-а задужена за организацију штандова, дође на ову идеју и посети грађане места Баљевца код Рашке. У више наврата, у протеклих пар година уназад, с времена на време,  ОО СНС Рашка, грађанима Баљевца изађе у сусрет, што кроз штандове да их информише о важним догађајима, везаним за странку и за Србију, што кроз организовање трибина, на теме које грађане Баљевца највише интересују.

Грађани овог места, су већ добро упознати са планом и програмом  СНС-а, упознати са овим младим људима који су ту,  у право време на правом месту,  да саслушају проблеме мештана, који су сваки пут нови и другачији. Ова акција, показала се као веома успешна,  тим пре што се видело и показало да СНС у Баљвцу, има велики број, како чланова тако и симпатизера странке, који су се за ову прилику сликали, заједно са активистима наше странке. Овакве акције ће се наставити и даље, не само у Баљевцу, свуда где има наших чланова и симпатизера,  свуда где има људи добре воље, који су спремни да  препознају и подрже програм, који нуди премијер Србије, Александар Вучић.