Вести

СТАВ ОО СНС РАШКА: ЈЕДНОГЛАСНА ПОДРШКА ПРЕМИЈЕРУ ВУЧИЋУ

 

Синоћ, на седници ОО СНС Рашка, главна тема су били предстојећи избори у странци на Републичком нивоу, који су заказани за фебруар текуће године.  Одборници  СНС Рашка су били једногласни у свим одлукама које су донели на тој седници, што показује јединство и снагу странке.

Председник ОО СНС Рашка, Игњат Ракитић је након усвајања записника са предходног састанка, ставио на гласање предлог да се убудуће одборници, електонским путем обавештавају о свим стварима везаним за Општински одбор. Предлог је једногласно прихваћен, на велико задовољство свих присутних.  Господин Ракитић је присутним одборницима  укратко и сажето објаснио колико су избори у странци важни зарад јединства и слоге, тим пре што нам иду у сусрет и локални избори,  који су одлична прилика  да Српска напредна странка оствари своје циљеве и интересе, а то је потребно, зато што су то циљеви и интереси свих грађана Републике Србије, које до сада успешно усмерава и води  премијер Владе Р. Србије, Александар Вучић. Том приликом, господин Ракитић је између осталог нагласио:

-    Ја, као председник ОО СНС Рашка искористићу прилику, прво да кажем испред свих нас,  да  председник Вучић ради нешто што сви ми ценимо и поштујемо. Конкретно, Србија је другачија и боља управо захваљујући Александру Вучићу, рекао је Ракитић.

Затим, господин Ракитић је испред председништва ОО  и у своје лично име, ставио на гласање предлог  који у потпуности подржава нашег премијера и председника странке, господина Вучића, као јединог и најбољег кандидата на том месту, овим речима:

-    У периоду који је за нама, након свих тих резултата и успеха, премијер Владе Србије је прави кандидат Општинског одбора ОО СНС Рашка, уједно  и једини кандидат за место председника странке.

Предлог је усвојен једногласно, одборници ОО СНС Рашка, који си били многобројни, потпуно су подржали предлог председништва ОО странке, на чијем је челу господин Ракитић. Подпредседник ОО странке, Дарко Милићевић искористио је прилику да се захвали и честита  Месним одборима, ТСО и многим другима који су помогли, на доброј организацији и кординацији  Српске Нове године у Баљевцу. Ђорђе Гогић, подпредседник ОО странке је такође искористио ову прилику да похвали  рад и организацију омладине ОО СНС Рашка, која се у предходном периоду заложила максимално озбиљно и предано, да све функционише беспрекорно и која већ сада има за собом неколико успешних акција. Да подсетимо, почетком ове године омладина СНС Рашка и званично  је добила  свог новог председника.