Вести

Судбина земље ломи се 17.децембра

Српска напредна странка на изборима 17. децембра пред грађане ће изаћи са постигнутим резултатима, плановима и програмима за будућност, рекао је у разговору за Курир Дарко Глишић, председник Извршног одбора Српске напредне странке. Наглашава и да је кампања већ почела прљаво, те да прљавије не може. Глишић је говорио и о резултатима које Српска напредна странка очекује, могућим коалицијама, односима са СПС, те понашању опозиционих партија. Објашњава и због чега су ови избори преломни, то јест шта ће се ту тачно ломити.

На констатацију да је Српска напредна странка у рекордном року сакупила скоро 100.000 потписа и прва предала листу, те наше питање колико напредњаке тај податак охрабрује и може ли бити показатељ и резултата 17. децембра, Глишић је рекао:

- У никад краћем временском периоду никад већи број потписа подршке. Овај податак показује да су људи схватили озбиљност ових избора и да им је јасно каква се опасност надвила над Србијом. Народ у Србији жели мир, стабилност, даљи економски раст и мислим да је то разлог овако масовног одзива.

-Очекујем резултате који неће дозволити да Србија стане, резултате који ће дати додатну енергију и снагу да кренемо још брже напред