Вести

ТИМ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ - СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, РАШКА ПОБЕЂУЈЕ!

Три дана за редом  ОО Српска напредна странка Рашка организује акцију штандова, дељење флајера, „СНС Информатора“ и балона за децу у бојама наше странке. Акција промоције Српске напредне странке је опште прихваћена подједнако добро у свим деловима наше општине. Јуче и прекјуче ОО СНС Рашка заједно са својом  бројном омладином организовао је штандове у насељу Супње, центар града, на локацијама, Стара Стругара и врх главне улице у Рашки, а  омладина СНС Рашка је и данас  са ужим руководством ОО странке у Баљевцу поделила велики број „СНС Информатора“.

Јуче је био дан за штандове, па је тако на штанду у Старој Стругари  штанду присуствовао и председник ОО СНС Рашка, Игњат Ракитић са комплетним руководством општинског одбора. Грађани су се сами интересовали за дешавања на штанду, питали, размењивали мишљења са активистима странке и информисали се на лицу места о свему што их конкретно занима. Омладина је вредно радила  и поделила за три дана  преко 400 „СНС Информатора“. Уз сваки СНС информатор ишла су два промотивна флајера  за локалне и парламентарне изборе, а само флајери подељени су у преко 600 примерака.

Направљена је одборничка листа рашчанских напредњака, која је широј јавности била мање позната, тако да је то уједно био и дан за промоцију одборничких кандидата СНС - а за СО Рашка. Активисти су  на прави начин информисали своје суграђане о дешавањима у Рашки, а једно од важнијих дешавања је свакако и посета нашег премијера и председника странке, Александра Вучића  општини Рашка, који је заказан  за 19. април текуће године, са почетком у 17 часова, у хали спортова у Рашки. Позивају се сви људи добре воље, симпатизери странке и њени чланови да 19. априла дођу у халу спортова у Рашки и подрже нашег  премијера, господина  Вучића, а самим тим и дају подршку нашем председнику општинског одбора, господину Игњату Ракитићу.  И врапци на грани знају да, само најбољи иду напред и да је тим који добија „КОАЛИЦИЈА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ“! РАШКА ПОБЕЂУЈЕ! Слике испод текста говоре више од речи!