Вести

ВУЧИЋ:ИЗАЂИТЕ НА ИЗБОРЕ ЗА СИГУРНУ БУДУЋНОСТ ВАШЕ ДЕЦЕ

 

Јуче у Рашки био је дан за незаборав!  Нама у посету дошао је први човек Владе Републике Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић. Премијер Вучић  је одржао предизборни митинг  у  препуној Хали спортова   у Рашки, не само да би дошао и одржао говор, већ да подржи и потврди изјаве и обећања, које је дао ОО СНС Рашка, на челу  са Игњатом Ракитићем. Јер иза великих обећања, стоји велики човек, а то је гаранција  да све што је обећано у кампањи и пре тога у Рашки буде реализовано. Зато је потребно да  СНС освоји велику већину и на локалу и у Републици, да може сама да креира сопствену политику и идеје, да свима буде боље,  да живимо као сав нормалан свет.

Митинг у  Рашки  отворио је Игњат Ракитић  уводном речи, пожелевши   нашем драгом и цењеном госту и свим присутнима добродошлицу, пославши поруку грађанима Рашке овим речима:

 -          Драги Рашчани, у Рашки се од када је на челу  Владе Републике Србије наш председник Александар Вучић, недвосмислено се осећају промене. Рашчани после више деценија осећају присутност државе и не осећају се заборављеним.  Влада Републике Србије је од када је на њеном челу наш председник, иницирала, покренула и завршила многе пројекте и показала да имамо исти циљ, а то је да заједно градимо и развијамо Рашку.

Потпредседник ОО СНС Рашка и народни посланик у сада већ прошлом сазиву Владе, кандидат за народног посланика и за наредни састав Владе,  Јовица Јевтић позвао је грађане Рашке да масовно заокруже број 1.,  јер је, како је истакао, то глас за срећнију Рашку и Србију. Као студент економског факултета и стипендиста фонда за младе таленте Ана Белоица испред омладине Српске напредне странке у свом надахнутом говору, присутне је поздравила и позвала своје драге Рашчане, да изађу на изборе и подрже нашег председника странке Александра Вучића, јер тиме улажу у сигурну будућност своје деце. Да ОО СНС Рашка мисли  на све своје грађане, доказ је више  и то што је изашао на говорницу  рудар из "Ибарских рудника"у Баљевцу, Милан Филиповић који је имао само речи хвале за нашег председника ОО СНС Рашка Игњата Ракитића и  рад  локалне власти у протекле две године.

Заједно са премијером као подршка били су и његови блиски сарадници у странци и Влади Србије,  министарка грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја  и потпредседница ГО СНС  Зорана Михајловић, потпредседник ГО СНС Братислав Гашић и министарка без портфеља задужена за европске интеграције и члан ГО СНС Јадранка Јоксимовић, која је искористила  ову прилику  да подржи нашег премијера и председника Вучића и обратила се овим речима грађанима Рашке:

 -          Оно што ми нудимо јесте јасан план и програм до 2020 године, хајдемо да добијемо нови легитимитет, да наставимо оно што смо започели, да он о где смо грешили исправимо, да оно што још нисмо започели, започнемо и урадимо то је наш план, то је наш програм и то је оно што нуди човек који је овакав програм и овакав успех креирао, председник наше странке Александар Вучић.

Министарка Јоксимовић је нагласила, да бисмо подигли нашу земљу и економски и политички, да мора бити много више рада и јединства међу нама и да се сви заједно морамо борити око истог циља, ако желимо да успемо и повратимо међународни углед:

 -          Знате, због посла који сам обављала, путовала сам много, свуда сам била уважена, не због себе, већ због онога што сте ви подржали као нову политику Србије, због вас смо били увек поштовани и поносни, а највише је томе допринео председник наше странке, јер је искрен политичар, јер није никоме давао лажна обећања, истакла је члан председништва СНС Јадранка  Јоксимовић.

Подршку грађанима Рашке дали су присталице СНС- а из Лепосавића, Краљева, Косовске Митровице, Трстеника, присталице Српке народне партије и Покрета социјалиста.

Господин Вучић је у свом сажетом и опширном излагању, које је добро познат нашој јавности,  због своје убедљивости и једноставности изражавања, охрабрио и дао подстрек присталицама СНС у Рашки,  да истрају у борби за бољу  Рашку. Поруке  премијера  Вучића упућене  политичким опонентима наше странке су јасне и недвосмислене:

-          Ја им поручујем, није власт важнија од свега, образ је важнији од свега, рад је важнији од свега, будућност Србије је важнија од свега! Хајде да наставимо путем опоравка Србије, хајде да их победимо. На нама је велика одговорност, зато вас молим да изађете на изборе, истакао је премијер Вучић.

Колико је важно да Србија штити себе и своје интересе и колико  је опонентима битно да Србија и српска Влада буду марионете у рукама великих,  председник Вучић је поводом тога истакао:

 -        Смета им ИКЕА, смета им Железара, свака добра ствар за Србију им смета, али вама хвала што сте у овој кампањи показали да се разликујемо од других, да не говоримо ни једну ружну реч, иако нас други обасипају увредама. Важно је да обнављамо индустрију, свуда је ситуација лоша, али наше је да се боримо и да не одустајемо. Управо упорношћу смо успели да подигнемо Железару Смедерево из пепела.

Председник Александар Вучић је обећао да ће у Рашки изградити две фабрике, фабрику текстила коју финансирају наши пријатељи из Уједињених Арапских Емирата, а затим  биће отворена и фабрика аутомобилске индустрије, које би упошљавале око 700 радника. Премијер Вучић је обећао и улагање у туризам  и путну инфраструктуру општине Рашка, а највећа  инвестиција Владе у области туризма, уколико СНС победи на изборима, биће пројекат на Голији,  од кога се много очекује, јер тиме ће се побољшати  животни стандард ове општине.

Премијер Вучић је  упозорио грађане Рашке да добро размисле коме ће дати свој глас и  нагласио да се на изборе гласа, за оне у које сте сигурни, да ће да брину о вашој деци и њиховој будућности, о њиховим радним местима:

 - Неће увреде да вам отворе фабрике, него рад, предан рад, марљив рад то је оно што отвара фабрике и добра политика! Зато вас молим драги пријатељи уз огромну захвалност за овако топлу добродошлицу за овако топао дочек, хоћу да вам кажем да ми то много значи, да вас много и волим и поштујем, да без вас ништа не би смо могли да урадимо и да вас молим да наставимо путем опоравка и напретка Србије, да покушамо да их победимо, јер ако ми победимо и њима ће да буде боље, ако они победе ми ћемо да честитамо, али плашим се да ће Србија уместо у будућност да иде у прошлост. Зато је нама велика одговорност, зато вас позивам да на изборе изађете. Све најбоље желим вама, све најбоље желим и вашим породицама. ЖИВЕЛА РАШКА! ЖИВЕЛА СРБИЈА!! СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ!!!

Слика испод најбоље говори о масовности скупа.